Liity jäseneksi!

Jos sinulla jo on, tai harkitset hankkivasi alpakoita tai laamoja tulevaisuudessa, on yhdistyksen jäseneksi liittyminen erittäin suositeltavaa! Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla omia eläimiä voidaksesi hakea Suomen alpakka- ja laamayhdistyksen jäseneksi, kiinnostus aihepiiriin riittää. Vuonna 2018 jäsenmaksu on 30€.

Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenet saavat 2-3 kertaa vuodessa kotiin postitettuna Alpakka & Laama- lehden. Laadukkaasta lehdestä saat arvokasta tietoa eläinten hyvästä hoidosta, jalostuksesta, monista käyttömahdollisuuksista, vinkkejä villan hyödyntämiseen, tietoa suomalaisista kasvattajista ja paljon muuta! Liittymislahjaksi saat lehden ensimmäisen numeron.

Jäsenet voivat liittyä alpakka- ja laamarekisterin käyttäjiksi, lisätä rekisteriin omia eläimiään sekä osallistua yhdistyksen järjestämiin näyttelyihin, agility-kisoihin ja muihin tapahtumiin.

Yhdistys myy myös jäsenhintaisia tuotteita, kuten riimuja ja t-paitoja.

LIITY NYT – SIIRRY JÄSENHAKEMUKSEEN!